2013. február 10., vasárnap

9.2.2013

- Úgy néz ki nincs elég toronnyal ellátott TD egy egész brit ághoz. (Q: Meglapozatlanok azok a  szóbeszédek hogy nincs elég tornyos TD? V: Nem megalapozatlanok. )
- SerB azt állítja hogy a Luchs-on kívül a többi feljebb tolt járművet nem nagyon kell újra kiegyensúlyozni mert már eleve 5 és 6 os szintre voltak beállítva.
- Az ok amiért eltávolították a PzII és PzIII/IV kapcsolatot az arty ággal az hogy a fejlesztőknek nem tetszett. Rondának és összezavarónak találták.
- A német Leopard MT ág és a Francia alternatív HT és MT ágak nem lettek kukázva annak ellenére hogy kikerültek az új tech tree-ből. Majd berakják újra őket.
- Az FV215b TD-nek nincs teljesen forgatható tornya, csak 45 fokban fordul mind két irányban. Rosszabb a páncélja mint a FV215b HT-nek és az ágyúnak 1150 az alfája. Ezeket más jellegzetességekkel kompenzálják.(még nem végleges, a teszteken kiderül)
- Az ok amiért a brit TD-ket nem mutatták be előbb hogy sokat változtak a 
fejlesztés során.
- Bugos az E-100 péncélja. Javítva lesz. (példa1, példa2).
- Nem tervezik a 7es és 9es szintű tankszázadokat.
- A német alacsony-szintű tankok változásai részben az új német közepes ághoz köthetők ami majd a VK2001DB-vel kezdődik.(Nem kell aggódni a VK3002DB is a része)
- Több TD-je lesz még a Briteknek.

http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/922013.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése