2013. február 20., szerda

Pár 8.4e-re és másra vonatkozó válaszok Overlord-tól

Forrás: http://overlord-wot.blogspot.fr/2013/02/wot-84-test-impressions-post.html
(Picit szerkesztve, és válogatva, köszönet SS-nek. Overlord-nak is tényleg köszönet jár, mint egyetlen fejlesztőnek aki angolul posztol és válaszolgat a kérdésekre.)

K: Hogy állnak a Garázs csaták?
V: Jelenleg nincs rá időkeret, teljesen úk koncepción gondolkozunk vele, amiről egyenlőre nem beszélhetek.

K: Új mapok?
V:Sem modok, sem mapok nem lesznek a 8.4-ben. Következő frissítés hoz majd új mapokat.

K:Mi van az E-Sporttal és az végjátékkal?
V:Azt hiszem már hallatottatok róla, hogy azon gondolkodunk, játékon belül népszerűsítsük az e-sport és kompetitív játékot (talán egy új játékmód). Gondolkozunk játékon belüli 7/42 és módon skill, rating és hasonló alapú MM-el. Teljes csapatokat sokkal nehezebb találni. Más lehetőségeket is népszerűsíteni fogunk. Cw-ről pedig eleget beszéltem az előző post-ban. Sok változást tervezünk. A CW nagy prioritást élvez mostanság. Sajnos eddig nem így volt.

K: Igen-igen...CW. Nagyon sok klán feladja, mert néhányan a "régi fiúk" közül csak ülnek a tartományokon, és nincs rá mód, hogy kijjebb rugdalják őket, szóval kit érdekel?
V:Ezért van szükség nullázásokra és szezonokra.

K:Mi van a (duel battle) párbaj csatákkal?
V:A párbajoknak speciális map kéne, és valószínűleg csak pár embernek nyújtana szórakozást.

K:Mi a helyzet a a prototípus tankok számával a WoT-ban, nem probléma ez?
V:Nem mondhatnám, hogy egyet értek. Az AT sorozatnak megvan a maga helye a magas szintekben, ahogy a legtöbb magas szintű német, amerikai, szovjet és legkülönbképp francia tank sem volt szolgálatban és/vagy csatában. Ha közelebbről megnézzük, biztos vagyok benne, hogy jók vagytok háborús történelemben, láthatjátok, hogy a valós életben mennyire limitált volt a tankok használata, hiszen a legtöbb nemzetnek csak annyi nagyon megbízható és népszerű modellje volt, nem pedig több tucat. A mi számainkkal (200+ tank), nem akarunk 100%-os hitelességet, így a határokat elmostuk.

K: Skill alapú MM?
V: Csak a ranglétrás csatákban lesz - pl. 7/42 mód.

K:Miért nem lesz skill alapú MM a hagyományos csatákban?
V:Mert az átlagos játékosokat nem kéne büntetni a képességiért, hogy mindig a legnehezebb ellenfelet kapja minden csatában.

K: Történelmi csaták a hagyományosokban?
V: A történelmi csatákról annyit, hogy nem gondoljuk, hogy megfelelő lenne a hagyományos csatákhoz. Valami jól kidolgozott PvE rész kell bele, és ehhez idő kell.

K:OMG, német-ellenes hülyeség!
V:Minden frissítésben kellene valami népet-ellenes.......Minden jó kivéve a "népet tankok jobbak voltak a harctéren mert kommunikáltak, és a csapatok akik kommunikálnak jobbak a WoT-ban" dolgot. Tényleg el kéne hagyni  a mítoszokat.

K:Milyen gyorsan jönnek az új ágak?
V:Kb. 1.5 hónapot hagyjunk áganként.

K:A 8.4 Tortoise-val kapcsolatban - Picit össze vagyok zavarodva: eléggé gyenge páncélja van (pontosabban hatalmas gyenge pontok az oldalain). Storm azt írta, hogy ez szándékos és a magas HP kompenzálja, de sokan azt mondják, hogy csak ironikus volt és a Tortoise páncél buffot kap(és a gyenge pont is egy bug). Mi az igazság?
V:A páncél csoportok a Tortoise-n össze vannak kavarodva - a fél elülső páncélja 38mm. Az embereink utána járnak és javítják a dolgokat.

K: Mi van a csata előtti visszaszámlálóval?
V: Azzal kapcsolatban, hogy a "visszaszámlálás alatt tervet kéne készítenünk", beszélgettünk róla, hogyan javítsunk a dolgon, de nem döntöttünk el semmit és így még nincs is fejlesztés alatt.

Forrás:http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/overlord-answers-some-questions-on-84.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése