2013. február 5., kedd

03.02.2013.


-          a lánctalpak egy külső modulon saját páncélzattal rendelkeznek, akár csak az ágyú külső részei

-          a lánctalpak van, hogy egy nagy kompakt modult alkotnak lyukak nélkül, de néha, ha a kerekek között eléggé nagy hézag van, akkor ezek a hézagok lyukaként funkcionálnak. vagyis nem részük a modulnak.

-          ha egy AP lövedék találja el a lánctalpakat és átüt rajtuk az oldalsó páncélzatba, akkor a lánctalpak páncélzata kivonódik a lövedék AP értékéből

-          lövedékek nem pattanhatnak a lánctalpakról (egyfajta repeszpáncélként (spaced armor) működik, még ha nem is az)

-          ha egy lövedék átüti a lánctalpat, sebzi azokat, majd átüti a burkolatot mögöttük és sebzi a tankot, akkor a tanksérülés nem csökken annak ellenére, hogy a lövedék már a lánctalpat is sebezte. (minden lövedék kettő fajta sérülést okoz – a szokásosat, ami az ágyú tulajdonságainál olvasható, és egy nem dokumentáltat különösképp a modulokra, és általában egyenlő az ágyú kaliberével – más szavakkal, mikor a lövedék sebzi a lánctalpat, akkor nem listázott, modul sebzésként számolódik, majd ha átüti a burkot a lánctalp mögött, akkor teljes, listázott sebzést okoz) Az egyetlen különbség a külső és belső modulok között (a különleges páncél értéktől eltekintve) az, hogy a külső moduloknak nincs „mentő dobásuk”.

A pontos képlet a lánctalp átütéshez: (példaként)
(150mm(átlagos átütés) +-25%(187,5mm-től  112,5mm-ig)) – 70mm (lánctalp páncélzat) = 117,5-től 52,5mm átütés


-          KV-1S nem veszti el a D-25-ös ágyút ( az eredeti kérdés az volt, hogy a fejlesztők elveszik-e a 122mm-es ágyút és 5ös osztályba teszik-e a KV-1S-t, és berakják-e a KV-122-őt a 6os osztályba)

-          az Mk.III és Mk.V 6-pounder ágyúk az US, Francia és Britt tankokon, történelmileg hitelesek

-          nincs betervezve a 6-pounder ágyú módosítása, az Orosz Churcill, UK, US (M7 és T21) és a UE57 TD-n (előző kérdéshez kapcsolódva)

-          annak a lehetősége, hogy azonos modulok különböző nemzeteken kifejleszthetőek legyenek (pl. azonos rádió az US és Kínai M% Stuardhoz) tesztelve lett, de elvették

-          látszólag, a fejlesztők a játékbeli Matilda Black Prince-t történelmileg hitelesnek tekintik (nem tudni pontosan, hogy mi volt az eredeti kérdés, mert már törölték. valószínűleg a torony gggggallérral volt kapcsolatos, sok orosz játékos említette)

-          K: „Tervezve van, Sturmpanther?” V:Az nem egy Sturmpanther. Nem kommentáljuk a terveinket.” (ez egy pletykához kapcsolódik, ami egy Jagpanther-re épülő járműről 150mm StuH 43 howitzer ágyúval kering)

-          lövedék légellenállás nem lesz bevezetve a World of Tanks-ban, mert túl nagy játékbeli változás lenne (SerB említi, hogy ilyesmi a World os Warships-ben lehet lesz, ami sokkal komplexebb lesz)

-          látszólag  a TOG II* -őn a csillag azt jelentheti, hogy „fejlettebb verzió”, mert voltak más példányok belőle. (egy játékos Medium Mk.II és Medium Mk.II*** -at említi). A játékos szerint, az eredeti TOG II -nek egy áltornya volt 6pdr ágyúval, míg a TOG II* sorozattoronyall rendelkezett, hozzá egy 76mm-es ágyúval. SerB azonban nem biztos ebben, így csak elméletként fogadja el.

-          a 25%-os véletlen nem lesz megváltoztatva

-          látszólag, a „Sturmtiger 2013-ban” csak egy pletyka. De, nem volt igazi tagadás. (a válasz ez volt:”A pletykákra kérdezel amit hallottál, vagy csak kb. a felükre?”)

-          látszólag, a fejlesztők egy „assault TD” osztályon dolgoznak (indirekten lett utalva rá, SerB állította, hogy a lövedési trrrrrajectory úgy fog kinézni, mint a régi KV-2 –é)

-          -új Orosz rekord: 740 ezer online

-          A fejlesztők kb. 2 prémium járművet akarnak berakni patchenként de a fejlesztők jobban akarnak a normál jármű ágakra fókuszálni

http://ftr-wot.blogspot.hu/2013/02/322013.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése